Allround Medewerker Front Office & Ontbijt Medewerker | FT/PT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als Allround Medewerker Front Office en Ontbijt Medewerker is elke dag anders. Je assisteert gasten aan de Receptie met verschillende vragen en verzoeken. Ook ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van gasten, het nemen van betalingen, het organiseren van de administratie en ben je een aanspreekpunt in geval van klachten. In deze functie ben je daarnaast ook werkzaam in het ontbijtrestaurant. Jij zorgt ervoor dat onze gasten een goede start van de dag hebben. Je bereidt de producten voor en zorgt dat het ontbijtbuffet klaar is als de gasten komen en vult deze aan tijdens het ontbijt. Je zorgt er voor dat je werkomgeving te allen tijde schoon is, serveert gasten en ruimt het buffet af. Nadat het ontbijt buffet is afgelopen voor de gasten, bereidt je alle producten voor de volgende dag op een hygiënische manier voor.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan ben jij het nieuwe gezicht van ons restaurant!

Wie zijn wij? 

NH Centre Utrecht is een charmant hotel met 47 kamers dat zich midden in het hart van de oude binnenstad van Utrecht bevindt. Daarmee ligt het dichtbij winkels, bars en restaurants. De musea van Utrecht en de beroemde Domtoren liggen op loopafstand, wat het een ideale plek voor cultuurliefhebbers en toeristen maakt. Daarnaast kiezen veel zakelijke gasten voor het hotel door de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station, vele Universiteitsgebouwen en de goede verbinding met de Uithof/ Utrecht Science Park. Het gebouw zelf dateert uit 1828 en is door vele beroemde persoonlijkheden bezocht, zoals componist Franz List, maar ook meerdere Nederlandse beroemdheden.

Wie ben jij? 

Een gastheer/vrouw met een passie voor de hotellerie! Je hebt al ervaring met het werken als Receptionist(e) en je vindt het leuk om allround aan de slag te gaan. Jij houdt van afwisseling , van wisselende werktijden en je vindt het leuk om veel met gasten in contact te zijn.
Start je NH carrière nu!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!
NH Centre Utrecht
Utrecht
Frontdesk