Assistent Maître/Sommelier | Restaurant Vermeer | FT

Wat ga jij doen? 

In de rol van Assistent Maître/Sommelier ben je de schakel tussen de keuken en de bediening en je zorgt voor een subtiele en persoonlijke service. Samen met de chef-kok weet jij de gasten te enthousiasmeren en te verrassen met een unieke kaart en spannende wijn spijs combinaties. Jouw ultieme doel is dat onze gasten tevreden de deur uit lopen, en terugkeren.

Wie zijn wij? 

Passie en ambitie zijn kenmerkend voor de keuken van Vermeer. Onder leiding van 1*Michelin Chef Chris Naylor serveert de brigade een variërend menu. Ingrediënten worden zo lokaal mogelijk ingekocht en sommige groenten en kruiden zijn geoogst in de daktuin van het bijbehorende NH Collection Barbizon Palace hotel. Maître Bjorn van Aalst en Sommelier Simon Veldman bieden een selectie van bijpassende wijnen.

Wie ben jij? 

Je kunt je verbinden met een divers publiek: van Amsterdammer tot dagtoerist. Je weet wat de “talk of the town” is, is creatief en op de hoogte van culinaire vernieuwingen. En je houdt ervan om ideeën te genereren en uit te voeren samen met het team.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
Amsterdam
Food & Beverage