Assistant F&B Manager | FT

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Je bent medeverantwoordelijk voor de F&B afdeling en je bent onderdeel van het Management Team van NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst. Je geeft, samen met de F&B Manager, leiding aan het F&B team en bent medeverantwoordelijk voor de inkoop, het bereiden en het uitserveren van alle F&B producten binnen het hotel. Als Assistant F&B Manager evalueer en stimuleer je jouw team om het maximale uit het team te halen. Je identificeert en communiceert knelpunten en helpt deze op te lossen. Verder bewaak je de uitvoering van interne procedures en wetgevingen, bijvoorbeeld op het gebied van HACCP. Bovendien onderhoud je een nauwe band met de gasten en ben je, indien nodig, aanspreekpunt bij klachten.

Wie zijn wij? 

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is met 513 kamers één van de grootste hotels van Nederland en is dankzij de capaciteit van 120 vergaderzalen en haar ligging in de omgeving van Leiden, Haarlem, Amsterdam en Schiphol dé congreslocatie bij uitstek.
Dankzij de grote capaciteit ontvangt het hotel regelmatig congressen waarbij 1.600 gasten geen uitzondering zijn. Kortom, werken in NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst is de ideale mix tussen zakelijk en Leisure, individuele gasten en groepen, alleen werken of in teamverband en dat maakt dat iedere dag een nieuwe uitdaging is.

Wie ben jij? 

Je hebt al enige ervaring in het leiding geven aan een team in een restaurant of hotel en je kan niet wachten om de F&B afdeling van NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst aan te sturen! In deze functie rapporteer je aan de F&B Manager. Daarnaast weet jij, samen met de F&B Manager, jouw gastronomische kennis jullie team te inspireren en gezamenlijk brengen jullie dit over op de gasten. Jij haalt het beste uit jullie team naar voren, je bent flexibel ingesteld en bent gedreven om met dit hotel het allerbeste neer te zetten op het gebied van gastronomie en service. Daarnaast beschik je over de motivatie om ervaring op te doen met personeelszaken, budgetten en planning. Tevens beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Wil jij eraan bijdragen om NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst op de kaart te zetten?
Start dan nu je NH carrière!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Food & Beverage