Manager Meeting & Events Organizing | FT

Wat ga jij doen? 

Zodra het contract voor een groepsreservering is opgemaakt en getekend retour gestuurd door de klant, krijgt een event een Meeting & Events Organizer aangewezen. De Meeting & Events Organizer fungeert vanaf dat moment als aanspreekpunt voor de klant voor het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Daarnaast worden alle ‘Social Events’ van aanvraag tot uitvoer op hotel niveau verwerkt.

Als Manager Meeting & Events Organizing leidt jij het team van 2 Meeting & Events Organizers, een Sales & Events Coördinator en 2 stagiaires. Jij overziet de gehele organisatie en voortgang van de event reserveringen en de duidelijke communicatie hiervan binnen het hotel. Hierbij kun je denken aan vergaderingen, congressen, bruiloften, galadiners en andere evenementen van hoog niveau. Vanwege de grote capaciteit die het hotel biedt vinden er evenementen plaats tot 1500 personen. Binnen het team focus je op het maximaliseren van de omzet middels up-selling en cross-selling. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de actieve verkoop van Meeting & Events, bijvoorbeeld door middel van het geven van site inspecties.

Wie zijn wij? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 hotelkamers en 17 congreszalen. Hiermee is NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky het grootste 5* congreshotel van de Benelux. Daarnaast beschikt het hotel over een rijke historie; sinds de opening in 1866 heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd en het hotel is recentelijk nog volledig gerenoveerd. Zeer speciaal is de monumentale Wintertuin uit 1880, waar vele evenementen worden gehouden en waar gasten dagelijks van het ontbijt genieten.

Op culinair niveau presteert dit hotel bovendien op topniveau in The White Room*. Dit blijkt onder andere uit de samenwerking met topchef Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. Daarnaast is hotelbar “The Tailor” uitgeroepen tot Beste Hotelbar van Amsterdam, waar met trots cocktails – samengesteld door “Best Female Bartender Worldwide” Tess Posthumus – gepresenteerd worden. Tenslotte is Jacob Jan Boerma’s signatuur ook te vinden in het nieuwe Grand Café Krasnapolsky, waar gasten met een indrukwekkend uitzicht op de Dam kunnen genieten van lunch, diner of van de heerlijkheden van de patissiers.

Wie ben jij? 

Je bent iemand die communicatief sterk in de schoenen staat, een goed commercieel inzicht heeft en gastgericht is. Je weet hoe je gasten kunt overtuigen bij ons te boeken en je vindt het een uitdaging om te up sellen waar mogelijk. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en weet je het overzicht te behouden. Dankzij jouw leidinggevende vaardigheden weet je je team te coachen en te motiveren, waardoor alle evenementen een groot succes worden! Bovendien beheers je vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden:

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Stan van Gompel.
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Management