Housekeeping & Quality Manager | FT

Wat ga jij doen? 

Als Housekeeping & Quality Manager van NH Atlanta Rotterdam & NH Capelle ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele taken van de afdeling. Jouw belangrijkste taak is om ervoor te zorgen dat de kamers en de openbare ruimtes altijd netjes en schoon zijn en dat de kwaliteitstandaarden van NH Hotel Group worden toegepast en bewaakt. Als Housekeeping & Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden, coachen en motiveren van jouw teams. Jij stuurt het team aan, je verricht administratieve zaken, zorgt voor een correct voorraadbeheer en je past jouw kennis op het gebied van personeelszaken direct toe in de praktijk. Kortom; een zeer veelzijdige en dynamische functie!

Wie zijn wij? 

Het Art-Deco hotel NH Atlanta Rotterdam is gevestigd middenin het historisch centrum van Rotterdam, tegenover het stadhuis en het postkantoor. Dit 4* hotel ligt aan de Coolsingel ook wel ‘de hoofdstraat’ van Rotterdam. Er zijn vele uitgaansgelegenheden, winkelstraten, restaurants en conferentiecentra in de omgeving. Dit 4* hotel beschikt over 215 kamers, waarvan 6 ruime appartementen. Daarnaast heeft NH Atlanta diverse vergaderzalen en een Bar/Brasserie. Bar/Brasserie Atlanta is tevens in Art-Deco stijl ingericht, hier kunnen gasten genieten van gerechten uit de Franse keuken. Kortom, een zeer uitdagende en dynamische werkomgeving!
NH Capelle ligt dicht bij twee grote snelwegen en op korte afstand van luchthaven Rotterdam. Dit maakt NH Capelle de perfecte locatie voor zakenreizigers. Daarnaast ligt dit 4* hotel dichtbij het centrum van Rotterdam, waardoor gasten tevens de bezienswaardigheden van de stad kunnen verkennen. De vergaderzalen en directiekamers zijn geheel aangepast naar de wensen en behoeften van de zakelijke gast, er is zelfs een ruimte die per uur te huur is. Tevens beschikt NH Capelle over een sfeervol restaurant, bar en een heerlijk terras

Wie ben jij? 

Heb jij een positieve mind-set en oog voor detail? Heb jij interesse in een carrière bij een internationale hotelketen met veel doorgroeimogelijkheden? Krijg jij energie van de omgang met collega’s en gasten uit verschillende culturen? Heb je al ervaring als (Assistant) Housekeeping & Quality Manager? Vind je het een uitdaging om je team te motiveren en om altijd te streven naar het beste resultaat?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Atlanta Rotterdam
Rotterdam
Housekeeping