Medewerker Zaaltechniek | FT

Wat ga jij doen? 

Als Medewerker Zaaltechniek ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van de zalen als voorbereiding op meetings en evenementen. Je draagt zorg voor inrichtingsschetsen, planning van personeel en overige voorbereidende werkzaamheden. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van het zalenmeubilair en neem je de leiding over de operationele en technische werkzaamheden en draagt zo bij een aan goed verloop van de elementen.
Niets is te gek! Je zorgt dat de gasten alle benodigdheden hebben voor een geslaagde dag. Na afloop zorg je ervoor dat de zaal weer helemaal startklaar is voor een volgend bezoek van gasten.

Wie zijn wij? 

NH Conference Centre Koningshof is een bijzonder hotel dat is gevestigd in een voormalig klooster. Het hotel bevindt zich vlakbij Eindhoven en is een begrip in Nederland omdat het evenementen kan verzorgen tot 10.000 personen. In dit hotel werk je in een groot en hecht team, waar iedere dag een nieuwe uitdaging is. NH Conference Centre Koningshof is een 4* hotel dat beschikt over 509 kamers, 3 bars, een zwembad, een sportcentre, 3 restaurants en 80 zalen voor meetings & events. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Wie ben jij? 

Jij wordt enthousiast van het voorbereiden van congressen, feesten en andere evenementen op het gebied van facilitair. Jij beschikt over kennis van audiovisuele apparatuur, je hebt relevante werkervaring en bent een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord; je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent ook inzetbaar in de weekenden. Verder ben je servicegericht en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris!
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Eindhoven
Maintenance