Individual Reservations Agent | FT

Wat ga jij doen? 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het afhandelen, optimaliseren en het bewaken van de restaurant- en banquet reserveringen. Je kent het restaurant én alle historische details als geen ander.
Weet jij de gast te overtuigen? En heb je relevante werkervaring? Dan ben jij de nieuwe collega waar naar we op zoek zijn!
Je ontvangt daarnaast ook relaties en bent verantwoordelijk voor het verzorgen van client events en je verzorgt rondleidingen. Je bouwt nieuwe contacten op en onderhoudt en bezoekt bestaande relaties.
Dit betreft een tijdelijke functie.

Wie zijn wij? 

Restaurant d’Vijff Vlieghen is onderdeel van NH Hotel Group en is gevestigd in vijf 17e -eeuwse pandjes aan het Spui, in het centrum van Amsterdam. Het restaurant is gedecoreerd met kunst en antiek uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Het restaurant beschikt over 8 verschillende ruimtes welke voor zowel a la carte als voor banqueting diners gebruikt kunnen worden. De a la carte ruimtes bieden gezamenlijk plaats aan 120 gasten, de overige zalen kunnen ca 160 gasten plaatsen. Bar de Vlieg, de knusse jeneverbar, behoort eveneens tot het restaurant.
Het restaurant is dagelijks voor diner geopend vanaf 18.00 uur. Lunch wordt alleen op verzoek geserveerd aan gezelschappen vanaf 20 personen. De laatste reserveringen worden om 21.30 uur aangenomen. Restaurant d’Vijff Vlieghen serveert Hollandse gerechten in een ongevenaarde ambiance. Alles wordt in onze keuken zelf bereid. Veel van onze gasten komen uit de 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam. Zij komen om te genieten van onze gerechten in een unieke ambiance.

Wie ben jij? 

Restaurant d’Vijff Vlieghen is op zoek naar een gepassioneerde, ambitieuze collega voor een uitdagende functie als: ‘Individual Reservations Agent’.
Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring en hebt een passie voor de culinaire wereld. Je bent 'outgoing' en een enthousiaste persoonlijkheid. Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en contactuele eigenschappen. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit). Verder ben je secuur en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
Restaurant D'Vijff Vlieghen Amsterdam
Amsterdam
Food & Beverage