Night Auditor | PT

Wat ga jij doen? 

In de positie van Night Auditor ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de night audit en bijbehorende taken van de front office tijdens de nachtdienst. Naast het verwelkomen en assisteren van gasten tijdens de nacht, bevat deze functie veel administratieve taken. Het is belangrijk dat jij oog voor detail hebt, cijfermatig sterk bent en dat jij de verschillende outlets van het hotel van binnen en buiten kent. Jij bent krachtig en sterk in jouw communicatie. En wanneer het nodig is kan jij andere afdelingen assisteren tijdens de nacht

Wie zijn wij? 

NH Best is een klein hotel met 68 kamers dat zich bevindt aan de rand van Eindhoven. Het hotel ligt op slechts 10 minuten rijden van het vliegveld van Eindhoven en biedt 10 vergaderzalen aan waardoor het een zeer geschikt hotel is voor de zakelijke reiziger. Verder ligt NH Best in de buurt van een golfbaan en tennisbaan en beschikt het hotel over een binnenzwembad, sauna en zonnebank. In de gezellige hotelbar met open haard kunnen de gasten genieten van een lekker drankje. Bij Restaurant Querido kunnen de gasten terecht voor een heerlijk diner uit de Franse keuken.

Wie ben jij? 

Jij werkt graag in de nacht, in diensten van 23.00 tot 07.00 uur. Je hebt een natuurlijke interesse in andere mensen en culturen. Je blinkt uit in “multitasking ”en hebt sterk cijfermatig inzicht. Je ziet iedere situatie als een nieuwe uitdaging en je spreekt naast Nederlands ook Engels. Daarnaast voel je je thuis in een team. Ben jij klaar voor een nieuw uitdaging waarin jij de leiding neemt als Night Auditor? Kijk dan niet verder en solliciteer!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Best
Best
Frontdesk