F&B Medewerker | FT/PT

Wat ga jij doen? 

In deze functie ben je werkzaam in onze diverse F&B outlets, waaronder; het restaurant, onze meeting & events zalen, bij het ontbijt en bij de roomservice. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Om dit alles tot een succes te brengen communiceer je veelvuldig met collega’s van verschillende afdelingen. Tot slot zorg je ervoor dat je werkplek altijd netjes en schoon is.
Heb jij relevante werkervaring en zie je iedere situatie als een uitdaging? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wie zijn wij? 

NH Conference Centre Leeuwenhorst is een dynamisch congreshotel waar geen dag hetzelfde is. Congressen, trainingen, feesten, albumpresentaties; alles kan bij deze ‘alles onder 1 dak’ locatie in Noordwijkerhout. Met haar 513 hotelkamers, 120 vergaderzalen, 4 restaurants, 2 bars en sportcentrum is NH Leeuwenhorst een unieke locatie en een uitdagende werkplek! Het unieke aan de vacature “medewerker bediening” is dat je werkt in een hecht team en je zelf kunt aangeven wanneer en hoeveel je wilt werken. Kortom; flexibiliteit gegarandeerd!

Wie ben jij? 

Een gastheer/gastvrouw met een passie voor de hotelbranche. Je bent iemand die ervan geniet om de verwachtingen van onze (internationale) gasten te overtreffen. Je bent gemotiveerd om een lach op het gezicht van iedere gast te toveren. Je vindt het een uitdaging om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je bent flexibel ingesteld en een echte teamplayer. Tenslotte beschik je over de vervoersmogelijkheden zodat je, ondanks de wisselende werktijden, altijd van en naar het hotel kunt reizen.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast een concurrerend salaris biedt NH Hotel Group onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden in Nederland:

  • Eindejaarsbonus: gegarandeerde uitkering van een half maandsalaris in december, plus een optionele extra 25%, afhankelijk van de resultaten van de onderneming
  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels!
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Noordwijkerhout
Food & Beverage