Group & Conference Organizer | PT

Wat ga jij doen? 

In deze functie ben je Group & Conference Organizer voor NH Den Haag, NH Atlantic Den Haag en NH Zoetermeer.
In de huidige situatie behandelt de Group Sales Office van NH Hotel Group alle groepsreserveringen tot het moment dat het contract getekend is. Vervolgens wordt de gehele boeking overgedragen aan de Group & Conference Organizer, waarna de Organizer alle details van de boeking nauwkeurig bespreekt met de contactpersoon van de reservering.
Jij zorgt ervoor dat alle informatie betreffende de boeking wordt gecommuniceerd naar de operationele afdelingen, om op deze manier de gasten gegarandeerd een unieke ervaring in NH Den Haag mee te geven.

Wie zijn wij? 

NH Zoetermeer is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda. Dit 4* hotel is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Daarnaast ligt het centrum van Zoetermeer op ongeveer 8 minuten fietsen. NH Zoetermeer beschikt over 104 kamers verdeeld over 8 verdiepingen. Tevens beschikt het hotel over 15 vergaderzalen die ruimte bieden aan maximaal 300 personen. Dit maakt het hotel zeer aantrekkelijk voor zakelijke gasten. Tot slot beschikt NH Zoetermeer over een sfeervol restaurant en bar, restaurant La Copa serveert lokale gerechten en internationale favorieten. Kortom, een dynamische en uitdagende werkplek!

Wie ben jij? 

Je bent iemand die communicatief sterk in zijn/haar schoenen staat. Je weet hoe je gasten kunt overtuigen bij ons te boeken en je vindt het een uitdaging om te up-sellen waar mogelijk. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en je bent een echte teamplayer! In deze functie dien je het overzicht ten alle tijden te behouden, je beschikt over een commerciële houding en je denkt altijd een stap vooruit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar gasten als naar andere contactpersonen, operationele afdelingen, Group Sales Office, enzovoort. Ten slotte is ervaring in een operationele sector gewenst.
Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten? Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar we op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Den Haag
Den Haag
Sales