Assistent Meeting & Events Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als Assistant Meeting & Events Manager bij NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky leidt je de uitvoering van de meetings en evenementen. Hierbij kun je denken aan vergaderingen, (meerdaagse) congressen, bruiloften, galadiners en andere evenementen van hoog niveau. Vanwege de grote capaciteit die het hotel biedt vinden er evenementen plaats tot 1500 personen en ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing van een groot Meetings & Events team.

Verder zie je toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en de NH standaarden.

Wie zijn wij? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 hotelkamers en 17 congreszalen. Hiermee is NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky het grootste 5* congreshotel van de Benelux. Daarnaast beschikt het hotel over een rijke historie; sinds de opening in 1866 heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd en het hotel is recentelijk nog volledig gerenoveerd. Zeer speciaal is de monumentale Wintertuin uit 1880, waar vele evenementen worden gehouden en waar gasten dagelijks van het ontbijt genieten.
Op culinair niveau presteert dit hotel bovendien op topniveau in The White Room*. Dit blijkt onder andere uit de samenwerking met top chef Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. Daarnaast is hotelbar “The Tailor” uitgeroepen tot Beste Hotelbar van Amsterdam, waar met trots cocktails – samengesteld door “Best Female Bartender Worldwide” Tess Posthumus – gepresenteerd worden. Tenslotte is Jacob Jan Boerma’s signatuur ook te vinden in het Grand Café Krasnapolsky, waar gasten met een indrukwekkend uitzicht op de Dam kunnen genieten van lunch, diner of van de heerlijkheden van de patissiers.

Wie ben jij? 

De Assistant Meeting & Events Manager kenmerkt zich door het talent om te organiseren en motiveren. Je bent flexibel, kunt goed leiding geven en weet daarbij gastvrijheid hoog in het vaandel te houden. Je houdt van afwisseling in je dagelijkse werk, beschikt over een helikopter view en oog voor detail. Daarnaast voldoet onze ideale kandidaat aan onderstaande eisen:

 • Beschikt over minimaal 1 jaar relevante leidinggevende ervaring in een grote Meeting & Events organisatie.
 • Beschikt over MBO niveau 4/ HBO werk- en denkniveau.
 • Haalt elke dag het beste uit het team en uit jezelf naar boven.
 • Heeft de drive om te werken in 5* service omgeving.
 • Heeft oog voor detail, voor zowel het product, de gasten en je medewerkers.
 • Beschikt over een passie voor Meeting & Events en ambitie om door te groeien./li>
 • Heeft een vloeiende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

 • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
 • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
 • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
 • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
 • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
 • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Food & Beverage