Wintertuin Manager

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als Wintertuin Manager ben je eindverantwoordelijk voor het leiden van alle werkzaamheden in de Wintertuin. Dit monumentale restaurant dient nu als ontbijtzaal van het hotel, maar wordt ook vaak gebruikt tijdens een van onze evenementen, voor bijvoorbeeld lunch, diner of een borrel. Aan jou de taak om samen met je team, waaronder twee supervisors er voor te zorgen dat alle operatie goed verloopt. Samen met het team streef je er bovendien altijd naar om onze services te verbeteren en jij draagt hiervoor originele ideeën aan die je graag tot uitvoer brengt. Op deze manier draag je bij aan het geven van een unieke ervaring aan onze gasten in de Wintertuin, zowel bij ontbijt als talloze andere momenten.

Wie zijn wij? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 hotelkamers en 17 congreszalen. Hiermee is NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky het grootste 5* congreshotel van de Benelux. Daarnaast beschikt het hotel over een rijke historie; sinds de opening in 1866 heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd en het hotel is recentelijk nog volledig gerenoveerd. Zeer speciaal is de monumentale Wintertuin uit 1880, waar vele evenementen worden gehouden en waar gasten dagelijks van het ontbijt genieten.

Op culinair niveau presteert dit hotel bovendien op topniveau in The White Room*. Dit blijkt onder andere uit de samenwerking met top chef Jacob Jan Boerma, eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen dat door Michelin met drie sterren is onderscheiden. Daarnaast is hotelbar “The Tailor” uitgeroepen tot Beste Hotelbar van Amsterdam, waar met trots cocktails – samengesteld door “Best Female Bartender Worldwide” Tess Posthumus – gepresenteerd worden. Tenslotte is Jacob Jan Boerma’s signatuur ook te vinden in het Grand Café Krasnapolsky, waar gasten met een indrukwekkend uitzicht op de Dam kunnen genieten van lunch, diner of van de heerlijkheden van de patissiers.

Wie ben jij? 

Jij hebt al een aantal jaren ervaring met leidinggeven in een (ontbijt)restaurant en kijkt er naar uit je volgende stap te nemen. Je vindt het geen probleem om vroeg op te staan en er voor te zorgen dat al onze gasten een fantastische start van de dag hebben. Met jouw oog voor detail zorg je er voor dat de Wintertuin altijd geordend loopt. Je bent een goede leider en in staat een groot team aan te sturen. Met jouw kennis van F&B weet je het team te motiveren en te enthousiasmeren. Daarnaast ben je communicatief en organisatorisch sterk en beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal perfect.

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Food & Beverage