Meeting & Events Organizer | FT

Wat ga jij doen? 

In de huidige situatie behandelt de Group Sales Office van NH Hotel Group alle groepsreserveringen tot het moment dat het contract getekend is. Vervolgens wordt de gehele boeking overgedragen aan de Meeting & Events Organizer, waarna de Organizer alle details van de boeking nauwkeurig bespreekt met de contactpersoon van de reservering. In deze functie ben je werkzaam bij NH Bussum Jan Tabak en voer je ook voor NH Naarden organizing taken uit.
Jij zorgt ervoor dat alle informatie betreffende de boeking wordt gecommuniceerd naar de operationele afdelingen, om op deze manier de gasten gegarandeerd een unieke ervaring in NH Bussum Jan Tabak en NH Naarden.

Wie zijn wij? 

NH Jan Tabak is een 4* hotel dat ligt in de groene stad Bussum, 20 minuten rijden van Amsterdam. In restaurant Jan Tabak worden gastronomische gerechten geserveerd in een chique, eigentijdse omgeving en de lobby bar is een geweldige plek om te genieten van lokale bieren. Het hotel biedt acht multifunctionele ruimtes die stijlvol zijn ingericht voor zowel evenementen als zakelijke bijeenkomsten. Dit maakt het hotel zeer aantrekkelijk voor zowel de Leisure- als zakelijke gast. Kortom, geen dag is hetzelfde bij NH Jan Tabak, een dynamische en uitdagende werkomgeving!

Het hotel NH Naarden is omgeven door het glooiende landschap van het Gooi - ook bekend als de 'Tuin van Amsterdam', op minder dan 30 minuten met de auto naar Amsterdam gelegen. De jachthaven van Naarden en de 18-holes kampioenschap-golfbaan liggen om de hoek en het stadscentrum bevindt zich op loopafstand. Sommige kamers kijken uit over de omliggende heuvels en weilanden. Het restaurant van het hotel biedt uitzicht op het landschap en serveert een heerlijk internationaal menu met enkele Nederlandse klassiekers. Er is een gezellige bar, evenals een goed uitgeruste sportschool.

Wie ben jij? 

Je bent iemand die communicatief sterk in zijn/haar schoenen staat. Je weet hoe je gasten kunt overtuigen bij ons te boeken en je vindt het een uitdaging om te up-sellen waar mogelijk. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en je bent een echte teamplayer! In deze functie dien je het overzicht ten alle tijden te behouden, je beschikt over een commerciële houding en je denkt altijd een stap vooruit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar gasten als naar andere contactpersonen, operationele afdelingen, Group Sales Office, enzovoort. Ten slotte is ervaring in een operationele sector gewenst.
Herken jij je in bovenstaande kwaliteiten? Dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar we op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

  • Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
  • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
  • Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
  • Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
  • Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de functie en de naam van het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Bussum Jan Tabak
Bussum
Food & Beverage