Onze merken

NH Hotel Group besteedt veel aandacht aan innovatie en ontwikkeling van nieuwe concepten en ideeën waarmee topkwaliteit wordt gecombineerd met de eigentijdse wensen van de gast.

  • NH Collection: Upper upscale hotels, gesitueerd in de belangrijkste hoofdsteden. Hier wordt de gast verrast door hun verwachtingen te overtreffen.
  • NH Hotels: Up scale en Mid scale hotels met 3 of 4 sterren voor zakelijke reizigers en toeristen die een hotel willen op een toplocatie met de beste prijskwaliteit verhouding.
  • Nhow: Upper upscale design hotels. Elk hotel is een unieke creatie met een eigen persoonlijkheid, geïnspireerd door de stad waar het staat. Typerend voor nhow is de architectuur en het design, ontwikkeld door prestigieuze architecten en ontwerpers.
  • Hesperia resorts: Upper upscale en upscale resorts. Vakantieresorts die keer op keer, op elk gebied, blijven verrassen. De resorts liggen op verbluffende locaties en zijn van alle faciliteiten voorzien om aan alle wensen te voldoen. Lekker relaxen in combinatie met verschillende activiteiten.