Stage Group & Conference Organizer

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Amsterdam Centre heeft een rijke historie in de hospitality industrie in Amsterdam. Dit 4* hotel is gebouwd voor de olympische spelen in 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. NH Amsterdam Centre is gelegen in het culturele centrum van Amsterdam, tegenover het Leidseplein. Kortom, een NH Amsterdam Centre ligt op een top locatie waar geen dag hetzelfde is!

Zodra het contract voor een groepsreservering, die door de Group Sales Executive is opgemaakt en getekend retour is ontvangen van de klant, neem jij als Stagiaire Group & Conference Organizer het stokje over. Als stagiair Group & Conference Organizer vervul je dan ook een key-functie binnen het hotel waar je echt kennis leert maken met de hotellerie. Als vertegenwoordiger/ster van dit hotel ben jij verantwoordelijk voor alle organisatorische en financiële afspraken. Vanaf het moment dat je je als contactpersoon hebt voorgesteld aan de klant, ben jij in charge van de organisatie en voortgang van de reservering en de duidelijke communicatie hiervan naar het hotel. Een belangrijk aspect van de functie is het maximaliseren van de omzet middels upselling en cross selling. Uiteraard ben je communicatief sterk waardoor jouw klanten, mede door jouw organisatietalent, met veel plezier en vertrouwen bij de NH Hotel Group blijven boeken.

Bijbehorende taken zijn:
- Het afhandelen van groepsreserveringen.
- Het opmaken en versturen van herziene bevestigingen, contracten en pro forma-facturen aangevuld met de benodigde bijlagen en documentatie.
- Het invoeren van alle details in het reserveringssysteem.
- Het maken van afwijkende afspraken in overleg met je direct leidinggevende, bijvoorbeeld kortingen en afwijkende voorwaarden.
- Het bewaken van de voortgang van de reservering waarbij je een dossier aanlegt en bijhoudt.
- Het toepassen van upselling & cross selling.

Daarnaast draag je zorg voor een goede samenwerking voor zowel intern als met onze klanten en tussenrelaties. Je bent onderhandelingsvaardig en benadert de klant met overtuigingskracht. Je bent alert op signalen uit de markt en speelt commercieel in op de wensen van de klant.

Wie ben jij? 

Vriendelijk, goed aan de telefoon, maar ook face to face het te woord staan van onze gasten en relaties in zowel Nederlands en Engels. Je volgt een MBO4/HBO opleiding en je bent per juli 2016 minimaal 5 maanden beschikbaar. Ben jij flexibel, goed in Engels en heb geen 9 tot 5 mentaliteit, reageer dan nu en kom te werken in een unieke ambiance waar heel veel te leren valt!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Amsterdam Centre
Amsterdam
Food & Beverage