Stage Human Resources

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Wil jij stage lopen bij de Beste Hotelketen van 2014, 2015 & 2016, aldus Zoover.nl?
Dat kan!

De NH Hotelgroep is een internationale hotelketen met meer dan 400 hotels wereldwijd. Het hoofdkantoor van de NH Hotel Group is gevestigd in Madrid. In Hoofddorp is het servicekantoor gevestigd voor de Benelux, U.K., Luxemburg, Frankrijk en Zuid-Afrika. Vanuit dit kantoor zorgen we dat onze 50 hotels in deze landen optimaal kunnen functioneren op het gebied van Human Resources, Purchasing, Sales, Marketing en Finance.

Het hoofdkantoor van de NH Hotel Group is gevestigd in Madrid. In Hoofddorp is het servicekantoor gevestigd, voor de Benelux, U.K., Luxemburg en Frankrijk. Vanuit dit kantoor zorgen we dat onze 52 hotels in deze landen optimaal kunnen functioneren op het gebied van Purchasing, Sales, Marketing, HR en Finance. Het kantoor is goed te bereiken met het O.V.

Central Services is op zoek naar een Stagiair(e) Human Resources. Op deze afdeling ondersteunen en adviseren wij 50 hotels op het gebied van uiteenlopende personeelszaken. Jij houdt je specifiek bezig met alle ins en outs rondom de personeelsadministratie van Nederland; deze verzorgen wij namelijk voor meer dan 2000 medewerkers. Een stage binnen deze afdeling is een zeer verantwoordelijke en veelzijdige stage waarbij je een aanspreekpunt bent voor Hotel Directors en afdelingshoofden. Word jij onze nieuwe expert op het gebied van Personnel Administration?

Wie ben jij? 

Ben jij?

• Discreet & Nauwkeurig
• Flexibel
• Organiseren van eigen werk
• Resultaat gericht
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
• Administratieve en/of secretariële ervaring

Bij voorkeur Hotel School student.
En ben je op zoek naar een uitdagende stage voor minimaal vijf maanden? Dan ben jij de persoon naar wie we op zoek zijn!
Send your application to [email protected] to the attention of Benita van Binsbergen – Recruiter.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
HRM