Stage Leisure Sales

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

National Sales Office (NSO) is onderdeel van de commerciële organisatie en is werkzaam vanuit onder andere NH Maastricht. De Sales-afdeling houdt zich bezig met het vinden en het onderhouden van relaties met bedrijven en organisaties met als doel de omzet binnen de NH hotels te verhogen. De commerciële organisatie bestaat uit Sales, Marketing & E-commerce, Revenue Management en het Group Sales Office.

Daarnaast is het hotel onderdeel van de NH Hotel Group; een keten die zich kenmerkt als “youngminded” en waarbij er talloze doorgroeimogelijkheden zijn!

Jaarlijks worden de bestaande contracten met onze relaties opnieuw besproken. De account handlers zijn verantwoordelijk voor hun eigen klanten.
De hieruit voortvloeiende gegevens worden verwerkt in diverse systemen.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken
• Actief deelnemen aan commerciële activiteiten van het leisure sales team oa. deelname aan belprojecten, oppakken van leisure leads, uitwerken van leisure sales projecten.
• Voorbereiden/versturen/opvolgen van leisure contracten van small & medium leisure accounts.
• Administratieve ondersteuning bij de voorbereiding van de leisure contracten van de belangrijkste klanten.
• Invoeren van prijzen/allotments/specials in een excel document om achteraf de prijzen te laden in het systeem.
• Bijhouden van een algemeen overzicht van de gecontracteerde contracten/allotments van het leisure team/hotels in business unit.
• Voorbereiden van rapporten ter analyse, voor sales meetings & sales afspraken.
• Deelname aan commerciële leisure meetings.

Wie ben jij? 

Heb jij commercieel inzicht en beschik je over goede communicatie skills? Vind je het leuk om jezelf te specialiseren in verkooptechnieken en het te woord staan van onze gasten en relaties, in zowel Nederlands en Engels? Hou je van gestructureerd werken, heb je oog voor detail en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn voor een Sales stage bij de NH Hotel Group!

Start je NH Carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Maastricht
Maastricht
Sales