Stage Marketing

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met bijna 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De Nederlandse consument heeft NH Hotel Group voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’ bij de Zoover Awards 2016.
Wil jij stage lopen op het hoofdkantoor van NH Hotel Group? Dat kan! Op de afdeling Marketing, Communicatie en E-Commerce voor de hotels in de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk & Afrika hebben wij plaats voor een Stagiair(e) Marketing (M/V).

Binnen je functie zal je contact hebben met collega’s op het hoofdkantoor in Spanje, collega’s die werkzaam zijn in de hotels, externe partijen en collega’s die werkzaam zijn in Hoofddorp. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het ondersteunen bij Marketing campagnes, zowel voor B2C als B2B en coördineren van aanbiedingen voor partners. Daarnaast zul je het algemene marketing e-mailaccount beheren en zowel de hotelinformatie als het overzicht van marketing middelen in de hotels (Excel) bijhouden. Vertalingen maken van het Engels naar het Nederlands zal ook behoren tot je werkdomein.

Wie ben jij? 

Voor de stage Marketing zoeken wij een proactieve en resultaatgerichte student met een passende Marketing of Communicatie HBO+ opleiding. Je hebt sterke affiniteit met Marketing, Communicatie, E-comerse en de Hotellerie en wil hier graag je vak van maken. Daarnaast heb je een bovengemiddelde beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Verder ben je een representatieve en gezellige collega met een sterke teamgeest.

Ben jij te typeren als enthousiast, leergierig, creatief en professioneel en ben je niet bang voor een hectische werkomgeving die snel verandert? Dan ben jij de Marketing Stagiair(e) die wij zoeken!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
Marcom