Stage Inkoop

Wat ga jij doen? 

De afdeling inkoop van de Business Unit Benelux, UK, France & Africa is gevestigd in Hoofddorp. De belangrijkste taken van de afdeling inkoop zijn het genereren van besparingen, het onderhandelen, sluiten en onderhouden van contracten, het implementeren van corporate contracten en inkoopondersteuning bieden aan de hotels. De ongeveer 180 gecontracteerde leveranciers genereren een inkoopvolume van ± 60 miljoen euro.

Op de afdeling Inkoop heb je veel contact met de hotels (operations) en andere afdelingen zoals Food & Beverage, Marketing, Projects & Constructions, Human Resources en Finance. Afdeling inkoop is daar om de wensen en behoeftes in de operatie en afdelingen te verzorgen. Op de NH inkoop afdeling worden enkel de NH-specifieke contracten en renovatieprojecten in gekocht. Andere activiteiten waar wij ons mee bezig houden is het registreren van afnames bij leveranciers, contract management, het onderhouden van de data in SAP MM (dit is het systeem waarin de hotels hun bestellingen plaatsen) etc. Daarnaast houden wij nauw de ontwikkelingen in de markt in de gaten, denk hierbij aan milieubewust ondernemen, innovaties, supply chain management, category management, e-sourcing.

Tijdens jouw stage zul je nauw samenwerken met collega’s van verschillende andere afdelingen. Alle bestellingen binnen de NH Hotel Group dienen geplaatst te worden in SAP MM. Het onderhouden en verbeteren van de data en het gebruik van SAP MM zal dagelijkse kost voor je zijn, hierbij kun je denken aan het verwerken van de aanvragen vanuit de hotels; het ondersteunen van de hotels in het gebruik van het systeem; rapporten exporteren, analyseren en acties uitzetten etc.

Wie zijn wij? 

NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met ruim 375 hotels in 28 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten.

Coperama Benelux is een Inkoop Organisatie voor de HORECA. De organisatie is opgericht per 1 januari 2015 en heeft als doelstelling de inkoopcondities van hotels te verbeteren door middel van het combineren van het inkoopvolume van haar klanten. De nr. 1 klant is de NH Hotel Group (inkoopvolume ca. 70M EUR) met 35 hotels in Nederland en 10 in België.

Coperama Benelux is een jong/dynamisch bedrijf met een stabiele, gedegen professionele inkoopachtergrond (ontstaan vanuit de inkooporganisatie van NH Hotel Group Benelux). Wij verlenen zowel service aan de klanten (hotels, hoofdkantoren van klanten) als aan onze leveranciers alsmede de holding,

Wie ben jij? 

- Flexibel, sociaal, loyaal en service georiënteerd;
- Analytisch vermogen;
- Goed met systemen;
- Kennis van Word, Excel en PowerPoint, kennis van Acces is een pré;
- Doorzettingsvermogen en initiatief attitude is een must;
- Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift;

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
Finance