Stage Sales & Reserveringen

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven en trekt voornamelijk business guests. Het hotel ligt op slechts 15 minuten van Eindhoven: ‘De Silicon Valley van Europa’. Dit 4* hotel beschikt over 509 kamers en daarnaast zijn er 3 bars en 3 restaurants. De grootte van dit hotel maakt werken bij NH CC Koningshof zeer divers en uitdagend!

Als Sales stagiair ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van een zo optimaal mogelijke bezetting van de faciliteiten van onze hotels. Jouw deel daar in is dat je de bedrijven in de omgeving in kaart brengt en “niet meer boekende bedrijven” benadert voor een hernieuwde kennismaking. Je bedenkt creatieve marketingacties voor deze bedrijven en stelt Sales & Marketingplannen op. Je focust op nieuwe MICE business, voert competition checks uit en helpt met het opzetten en coördineren van lokale acties en tele-sales.

Wie ben jij? 

Heb jij commercieel inzicht en beschik je over goede communicatie skills? Vind je het leuk om jezelf te specialiseren in verkooptechnieken en het te woord staan van onze gasten en relaties, in zowel Nederlands en Engels? Hou je van gestructureerd werken, heb je oog voor detail en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn voor een Sales stage bij de NH Hotel Group!

Start je NH Carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Eindhoven
Sales