Stage Human Resources Training Coördinator

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met ongeveer 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service te leveren voor jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De Nederlandse consument heeft NH Hotel Group voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’ bij de Zoover Awards 2016.

Wat ga je doen?
NH Hotel Group hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Daarom beschikt NH Hotel Group over een eigen internationale bedrijfsuniversiteit; de NH University. Als Human Resources Training Coördinator Trainee ben je samen met de Talent Development Specialist verantwoordelijk voor de NH University in de Benelux.
Medewerkers kunnen in overleg met hun afdelingshoofd gedurende hun dienstverband in aanmerking komen voor het volgen van één of meerdere opleidingen. Er zijn trainingen ter ondersteuning van de dagelijkse operationele werkzaamheden, trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfs complete Management Development programma’s voor “de managers van morgen”.

Tijdens deze stage plan, coördineer en communiceer jij trainingen. Je onderhoudt hierover contact met afdelingshoofden en hoteldirecteuren. Je ondersteunt tevens de Talent Development Specialist met het in elkaar zetten van nieuwe trainingen en met de administratieve afhandeling van alle trainingen en bijeenkomsten. Daarnaast is er de mogelijkheid om, indien je voldoende groei laat zien, zelf trainingen te geven. Kortom; een veelzijdige stage in een internationale werkomgeving!

Wie ben jij? 

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage voor minimaal 5 maanden voor de opleiding Hotel Management of Human Resources? Lijkt het jou een geweldige uitdaging om onderdeel te zijn van een internationale hotelketen? Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkeling van medewerkers en heb jij affiniteit met de “hospitality industry”? Durf jij zelfstandig nieuwe projecten op te pakken? Ben je enthousiast, initiatiefrijk, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
HRM