Stage Management Assistant

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

In deze functie geef je ondersteuning aan de hotelmanager en de leden van het managementteam door middel van ad-hoc projecten. Daarnaast ondersteun je de hotelmanager op secretarieel gebied en ben je niet bang om nieuwe projecten en uitdagingen aan te pakken. Je bent flexibel inzetbaar en je voert Manager on Duty diensten uit, waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse gang van zaken in het hotel. Van vragen/verzoeken van gasten tot het afhandelen van klachten en het oplossen van problemen. Kortom; de perfecte basis voor jouw hotel management carrière!

Wie zijn wij? 

Wil jij werken in een dynamische omgeving midden in Amsterdam? Wil je betrokken worden bij het proces in de aanloop naar een re-branding en totale renovatie naar het NH Collection brand? Dan zijn we opzoek naar jou!

Het NH Carlton ligt in het centrum van Amsterdam en heeft 218 kamers. Het hotel is in 1926 gebouwd voor de Olympische spelen in 1928 en is gebouwd in de stijl van een school. De komende tijd staat voor NH Carlton, naast het runnen van een drukke operatie, in het teken van een totale re-branding. In 2018 zal NH Carlton zich aansluiten bij het NH Collection brand. De aantrekkelijkheid voor zowel zakelijke als leisure gasten maakt het hotel tot een dynamische en uitdagende werkomgeving. Beneden vind je een hippe pop-up burgerbar waar je de lekkerste burgers kan bestellen in een gezellige sfeer.

Wie ben jij? 

Je bent proactief, nauwkeurig en je houdt van uitdagingen. Je bent flexibel en niet bang om nieuwe projecten op je te nemen. Verder ben je servicegericht en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken. Handel jij doortastend en ga jij geen enkele uitdaging uit de weg? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Collection Amsterdam Flower Market
Amsterdam
Management