Leerling Kok

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Groningen ligt op een toplocatie, vlakbij het centrum van Groningen. Dit 4* hotel beschikt over 127 kamers, waarvan er veel een fantastisch uitzicht op de stad hebben. Tevens heeft NH Groningen een klein aantal evenementenruimten op de 10e verdieping, waar gasten tijdens het vergaderen kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht over de stad. Dit maakt NH Groningen aantrekkelijk voor zowel de Leisure- als Business guest.

Daarnaast is het hotel onderdeel van de NH Hotel Group; een keten die zich kenmerkt als “youngminded” en waarbij er talloze doorgroeimogelijkheden zijn.

In deze positie bereid je gerechten/gerechtgedeelten volgens recept, je maakt bestellingen doorgeef-gereed door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Kortom; een uitdagende stageplaats op een toplocatie in Groningen, waar niet één dag hetzelfde is!

Wie ben jij? 

Je bent zowel goed zelfstandig als sterk in een team. Je hebt aandacht voor detail en kwaliteit en je bent gastgericht. Naast dat je collegiaal bent heb jij een flexibele instelling zowel qua werktijden en werkdruk en heb je een goede dosis stressbestendigheid. Streef jij altijd zelfontplooiing en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Start je NH Carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Groningen
Groningen
Kitchen