Stage Housekeeping Quality Management - NH Museum Quarter & NH Amsterdam Centre

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als Housekeeping Quality Management Trainee ben je werkzaam in een allround functie waar de nadruk ligt op de kwaliteit van de kamers en algemene ruimtes in zowel NH Museum Quarter als NH Amsterdam Centre. Je geeft leiding aan een team en bent aanspreekpunt voor zowel gasten als voor collega’s van andere afdelingen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de Housekeeping afdeling en waarborg je de kwaliteitseisen en de standards van de NH Hotel Group. Je hebt een voorbeeld functie en draagt pro-actief verbeteringen aan.

Kortom; een uitdagende stageplaats op maar liefst twéé toplocaties in Amsterdam, waar niet één dag hetzelfde is!

Wie zijn wij? 

NH Amsterdam Museum Quarter is een 4* hotel met 163 kamers. Het hotel ligt dichtbij het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum en het bevindt zich op slechts 5 minuten lopen van de meest bekende winkelstraat van de Amsterdam; de PC Hooftstraat. Verder ligt de Heineken Experience op slechts 10 minuten loopafstand. In NH Museum Quarter verblijven veelal internationale gasten. In de hotelbar kan je terecht voor een snelle en eenvoudige lunch. Gezien het feit dat het hotel midden in het bruisende Museumkwartier ligt zijn er genoeg gezellige restaurants en bars op loopafstand.

Wie ben jij? 

Ben jij nieuwsgierig en resultaatgericht? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail? Ben je een teamplayer die graag in contact staat met (internationale) gasten en collega’s? Zoek jij een stage van minimaal 5 maanden en wil jij leren een team aan te sturen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!
Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires;

 Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
 NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
 Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
 Interessante doorgroeimogelijkheden in onze hotels in binnen- en buitenland!

NH Amsterdam Museum Quarter
Amsterdam
Housekeeping