Stage Facility Management/Receptie

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met ongeveer 400 hotels in 25 landen.
Het hoofdkantoor van NH Hotel Group wereldwijd bevindt zich in Madrid. NH Hotel Group is onderverdeeld in 6 Business Units (BU). Het hoofdkantoor (Central Services) van onze BU zit in Hoofddorp. Onze BU is verantwoordelijk voor Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Afrika en Groot Brittannië. Central Services is onderverdeeld in de afdelingen Purchasing, Sales, Marketing, HR en Finance.

Als stagiair Facility Management/Receptie ben jij het gezicht van NH Hotel Group, jij bent verantwoordelijk voor het geven van een positieve en gastvrije eerste indruk aan onze gasten.

Als facility management stagiair(e) ben jij het gezicht van de NH Hotel Group bij binnenkomst en telefoongesprekken van gasten. Daarnaast speel je een rol in het voorzien van informatie aan klanten en collega’s en je fungeer je als schakel tussen de klant en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor facilitaire taken als: agendabeheer, registratie bezoekers, boekingen parkeerplaatsen/vergaderzalen, catering/bestellingen, algemeen gebouwonderhoud en de post (ontvangst + verzending). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden zoals het beheer van de algemene receptie inbox (outlook).

Wie ben jij? 

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, representatief en professioneel. Je bent flexibel maar je staat ook stevig in je schoenen. Je volgt een facilitaire of hotelschool opleiding op HBO niveau en je bent minimaal 5 maanden beschikbaar. Verder ben je servicegericht, durf je beslissingen te nemen en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Zowel in woord als in geschrift. Je kunt goed zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als face to face.Handel jij doortastend en denk je in oplossingen in plaats van problemen? Dan ben jij de leergierige persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
Frontdesk