Stage Quality – NH Hotel Group

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Een stage binnen deze afdeling is een veelzijdige stage waarin je veelal zelfstandig en samen met de Qulity Manager werkt. Je helpt met het voorbereiden en uitvoeren van hotelbezoeken en verricht onderzoek t.b.v. quality projecten. Verder houd jij de verschillende excel sheets up to date en denkt mee t.b.v. het verbeteren van processen. Je draagt zorg voor een constant hoog niveau van service, zowel naar de gasten als naar collega’s en kent de Hard Standards en werkt te allen tijde volgens deze richtlijnen.

Naast administratieve taken krijg je tijdens deze stage ook de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van onze Quality activiteiten en het professionaliseren van onze afdeling.

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met ongeveer 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De Nederlandse consument heeft NH Hotel Group voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’ bij de Zoover Awards 2016.

Het hoofdkantoor van de NH Hotel Group is gevestigd in Madrid. In Hoofddorp is het servicekantoor gevestigd voor de Business Unit Nothern Europe. Vanuit dit kantoor zorgen we dat onze hotels in deze landen optimaal kunnen functioneren op het gebied van Purchasing, Sales, Marketing, HR en Finance. Het kantoor is goed te bereiken met het O.V.

Wie ben jij? 

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, representatief en professioneel. Je bent flexibel maar je staat ook stevig in je schoenen. Je volgt een opleiding op HBO niveau en je bent minimaal 5 maanden beschikbaar. Verder ben je servicegericht, hebt oog voor detail en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Zowel in woord als in geschrift. Je kunt goed zelfstandig werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als face to face ben jij service gericht en denk je in oplossingen in plaats van problemen!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
Management