Stage F&B Management

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als F&B Management Trainee ben jij allround inzetbaar op onze F&B afdeling. Je gaat coachen, meewerken en supervisie houden in restaurant, bar, banqueting en room service met oog op efficiëntie, coördinatie en communicatie binnen de verschillende F&B afdelingen. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig mee in één of meerdere van onze F&B Outlets, waarbij je het management assisteert in planning, organisatie, administratieve handelingen en lopende projecten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de cost control, budgetbeheersing en bestellingen en handel je klachten af binnen de F&B afdelingen. Je onderhoudt nauw contact met onze gasten, en je draagt zorg voor en instandhouding van, de correctheid en niveau van service. Tevens zoek je, met jouw “frisse blik”, altijd naar verbeteringen.

Wie zijn wij? 

NH Den Haag is gevestigd in het World Trade Centre in Den Haag en beschikt over ruim 200 hotelkamers met een panoramisch uitzicht over de stad. Het Hotel ligt op korte afstand van zowel de overheidsgebouwen als het zakendistrict. Daarnaast is het bruisende stadscentrum te bereiken in slechts 5 minuten met het openbaar vervoer. De capaciteit van de Meeting & Events zalen van dit 4* hotel is recentelijk uitgebreid waarmee het hotel de op één na grootste conferentielocatie van Den Haag is!
Voor ontbijt en lunch kun je bij NH Den Haag terecht bij het Verne Restaurant, hier worden heerlijke internationale gerechten geserveerd in een ontspannen en eigentijdse setting. Er is ook een sfeervolle bar en comfortabele lounge aanwezig

Wie ben jij? 

Weet jij van aanpakken en beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid? Ben je zowel goed zelfstandig als sterk in een team en heb je een gastgerichte en collegiale instelling? Ben jij stressbestendig, innovatief en initiatiefrijk? Heb je oog voor detail, ben je flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Den Haag
Den Haag
Management