Stage Management Assistant

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Amsterdam Noord ligt in de hippe stadswijk Amsterdam Noord. Het staat op een rustige locatie, maar ligt toch vlak bij het centrum. In NH Amsterdam Noord verblijven met name medewerkers van verschillende vliegtuigmaatschappijen, wat het werken in Amsterdam Noord bijzonder en uitdagend maakt.

In deze functie geef je (secretariele) ondersteuning aan de hotelmanager en het hele managementteam. Daarnaast houd je toezicht op binnenkomende post, verzamelen en vastleggen van bepaalde gegevens, maken van overzichten, assisteren bij de verzending van mailings en facturen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van diverse notulen. En verder van toepassing zijnde werkzaamheden voor de functie (in overleg met het management). Het uitvoeren van Duty Management diensten.

Wie ben jij? 

De ideale kandidaat:
Je bent een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit en ook inzetbaar in de weekenden). Verder ben je servicegericht en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift en daarnaast nog een vreemde taal. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Amsterdam Noord
Amsterdam
Management