Stage Operations Control - TraNHsformation Team

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Het TraNHsformation Team is de spil tussen de hotels, Afdeling Finance en de Afdeling Purchasing. Het doel is de hotels zo goed mogelijk te assisteren in de financiële en inkoop processen binnen de NH Hotel Group. Daarnaast beheert de Task Force de KPI’s waar de hotels op beoordeeld worden door ons hoofdkantoor in Spanje, en voeren ze de controles uit op deze KPI’s, met als doel een positief resultaat te behalen binnen de gehele Business Unit Benelux, France, UK en Zuid Afrika. De KPI’s hebben veelal een financiële achtergrond. Tenslotte zijn wij als team een echte vraagbaak voor de afdelingshoofden in de hotels, hoteldirecteuren en regiodirecteuren en hebben we regelmatig contact met onze collega’s in Spanje. Een stage binnen deze internationale afdeling is een zeer verantwoordelijke en veelzijdige stage, waarin je veel van de backoffice ziet.

De afdeling Task Force is onderdeel van de financiële/ administratieve afdeling en houdt zich bezig met het mede verzorgen van de totale financiële administratie voor ca. 2200 medewerkers van onze 36 hotels in Nederland. Een stage binnen deze afdeling is een zeer verantwoordelijke en veelzijdige stage. Je bent het aanspreekpunt van de afdeling voor de Hotel Directors & afdelingshoofden.

Op dagelijkse basis ben je bezig met het analyseren en oplossen van verschillen in Cash- en Creditcard betalingen, Debiteuren, Commissie en Billing Quality. Daarnaast draag jij bij aan het verbeteren van de bestaande procedures voor de hotel, zodat ze nog beter, eenvoudiger en efficiënter hun werk kunnen doen. Controleren & analyseren zijn de key woorden van deze functie. Je assisteert het team in hun dagelijkse werkzaamheden en ondersteunt in de verschillende werkzaamheden.

Wie ben jij? 

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid, representatief en professioneel. Je bent flexibel maar je staat ook stevig in je schoenen. Verder ben je goed in het organiseren van je eigen werk en ben je resultaatgericht. Je volgt een HBO of Universitaire opleiding kunt goed zelfstandig werken en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Zowel in woord als in geschrift.

Heb jij cijfermatig inzicht en ben je nauwkeurig en discreet? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Start je NH Carrière nu!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
Finance