Stage Group & Conference Organizer

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky gelegen op de Dam is de trots van Amsterdam en één van de bekendste hotels van NH Hotel Group in Nederland. Dit 5* hotel beschikt over 451 kamers, waarvan 36 gemeubileerde appartementen, voorzien van alle moderne faciliteiten. Met 22 congreszalen is dit het grootste 5* congreshotel van de Benelux.
Sinds de opening in 1866 wat begon als koffiehuis, heeft het hotel zich steeds verder ontwikkeld en vernieuwd. In 2014 is NH Grand Hotel Krasnapolsky begonnen met een grootschalige restauratie van het gehele hotel. Hotelkamers, publieke ruimten, zalen, het restaurant en de bar: alles werd compleet vernieuwd om onze gasten te blijven inspireren en verrassen.

Wat ga je doen?
Zodra het contract voor een groepsreservering, die door de Group Sales Executive is opgemaakt en getekend retour is ontvangen van de klant, neemt de Group & Conference Organizer het stokje over. De Group & Conference Organizer fungeert vanaf dat moment als aanspreekpunt voor de klant voor het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky hotel. Als stagaire Group & Conference Organizer zal jij de Group & Organizer hierin ondersteunen met alle organisatorische en financiële afspraken.
Samen met de Group & Conference Organizer help jij bij de organisatie en voortgang van de reservering en de duidelijke communicatie hiervan binnen het hotel. Een belangrijk aspect van de functie is het maximaliseren van de omzet middels upselling en cross selling. Uiteraard ben je communicatief sterk waardoor onze klanten, mede door jouw organisatietalent, met veel plezier en vertrouwen bij de NH Hotel Group blijven boeken.

Bijbehorende taken zijn:
Ondersteuning bij het afhandelen van groepsreserveringen.
Ondersteuning bij het invoeren van namenlijsten.
Ondersteuning bij site inspecties.
Het opmaken en versturen van herziene bevestigingen, contracten en pro forma-facturen aangevuld met de benodigde bijlagen en documentatie.
Het invoeren van alle details in het reserveringssysteem.
Het maken van afwijkende afspraken in overleg met je direct leidinggevende, bijvoorbeeld kortingen en afwijkende voorwaarden.
Het bewaken van de voortgang van de reservering waarbij je een dossier aanlegt en bijhoudt.

Daarnaast draag je zorg voor een goede samenwerking voor zowel intern als met onze klanten en tussen relaties. Je bent onderhandelingsvaardig en benadert de klant met overtuigingskracht. Je bent alert op signalen uit de markt en speelt commercieel in op de wensen van de klant.

Wie ben jij? 

De ideale kandidaat:

Vriendelijk, goed aan de telefoon, maar ook face to face het te woord staan van onze gasten en relaties in zowel Nederlands en Engels gaat jou goed af. Ben jij flexibel, heb je oog voor details, en heb geen 9 tot 5 mentaliteit, reageer dan nu en kom te werken in een unieke ambiance waar heel veel te leren valt!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Collection Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam
Food & Beverage