Stage Front Office

Wat ga jij doen? 

Als Front Office Trainee ben jij het visitekaartje van het hotel. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig in- en uitchecken en voer je alle administratieve handelingen uit die noodzakelijk zijn om een Front Office in een hotel succesvol te managen. Je onderhoudt nauw contact met de gasten, beantwoord al hun vragen en verschaft ze van uiteenlopende informatie. Tevens leer je vaardigheden op het gebied van upselling en klachtenafhandeling.

Kortom; een uitdagende stageplaats op een toplocatie in Amsterdam, waar niet één dag hetzelfde is!

Wie zijn wij? 

NH City Centre Amsterdam is een 4* hotel en ligt in het hart van Amsterdam. Direct achter het hotel zijn de beroemde 9 straatjes gevestigd. Een wijk waar je wordt ondergedompeld in kunst, kledingwinkels, koffiezaakjes en bijzondere restaurants. Het hotel heeft 213 volledig gerenoveerde kamers waarbij je als gast uitkijkt over de stad of over de Amsterdamse grachten. Daarnaast is er in het hotel een gym, waarbij gasten na een work-out kunnen genieten van een lichte maaltijd of een gezonde smoothie. Voor een bijzonder diner kan men terecht bij het beroemde restaurant d’Vijff Vlieghen, gelegen direct naast het hotel.

Wie ben jij? 

Heb jij een open persoonlijkheid? En haal jij energie uit het werken met (internationale) gasten? Ben je nauwkeurig, flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH City Centre Amsterdam
Amsterdam
Frontdesk