Stage Management Assistant

Wat ga jij doen? 

Voor NH Amsterdam Centre zijn we op zoek naar een stagiaire Management Assistant. Je zult het Management Team ondersteunen op het Executive Office met gerelateerde taken en verantwoordelijkheden.

In deze functie geef je (secretariele) ondersteuning aan de hotelmanager en het hele managementteam. Daarnaast houd je toezicht op binnenkomende post, verzamelen en vastleggen van bepaalde gegevens, het maken van overzichten, assisteren bij de verzending van mailings en facturen. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van diverse notulen. En verder van toepassing zijnde werkzaamheden voor de functie (in overleg met het management). Het uitvoeren van Duty Management diensten.

Hieronder een kleine greep uit de werkzaamheden:

- Urenregistratie personeel
- Verzamelen van leads
- Complimenten en klachten afhandeling
- Projecten vanuit het management
- Controleren van de bookingsites
- Uitdagende administratieve taken
- Binnenkomende en uitgaande post behandelen
- Meetings organiseren
- Deel van het Guest Xperience Team
- Opdrachten van het Booking Office

Kortom: enorm veelzijdig en leerzaam!

Wie zijn wij? 

NH Amsterdam Centre heeft een rijke historie en is in 1928 gebouwd voor de Olympische Spelen in Amsterdam. Het hotel is gelegen in het levendige en culturele centrum van Amsterdam, tegenover het Leidseplein en op 100 meter afstand van het Vondelpark. Het hotel is op loopafstand van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum net als winkels, cafés en restaurants. Dit maakt het hotel een ideale uitvalsbasis voor toeristen. Recent is het nieuwe en moderne F&B concept van NH Amsterdam Centre geopend, dit concept beschikt over een sfeervolle en trendy bar en een gezellig restaurant op een toplocatie in Amsterdam.

Wie ben jij? 

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit en ook inzetbaar in de weekenden). Verder ben je servicegericht en beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift en daarnaast nog een tweede vreemde taal. Je kunt zowel goed zelfstandig als in een team werken.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties:
• Discreet & Nauwkeurig
• Organiseren van eigen werk
• Zelfstandig
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
• Aandacht voor Kwaliteit
• Commercieel / Resultaat gericht
• Servicegericht
• Flexibel
• Samenwerken​
• Tenminste 20 weken beschikbaar, bij voorkeur 9 maanden

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Amsterdam Centre
Amsterdam
Management