Stage Technische Dienst

Wat ga jij doen? 

Tijdens deze stage ben je verantwoordelijk voor het opheffen van storingen en uitvoeren van reparaties aan (productie-/keuken-) apparatuur, installaties, voorzieningen, sanitair, verlichting e.d., op elektrotechnisch en werktuigkundig gebied. Het opsporen van de storingsoorzaak, demonteren en vervangen/herstellen van delen, controleren van de goede werking behoort ook tot je werkzaamheden. Andere taken zijn het verrichten van periodieke controles en onderhouds-/schoonmaakwerkzaamheden aan apparatuur in keuken, buffetten en aan installaties (onderhoud aan liften, airconditioning, koeling, sprinklerinstallatie e.d. is (via onderhoudscontracten) uitbesteed).

Daarnaast verricht je installatiewerkzaamheden op elektrotechnisch gebied, waaronder het aanleggen van bedrading volgens voorschriften en het aanleggen c.q. uitbreiden van bekabeling voor signaleringssystemen of datatransmissie. Ook bereid je het meewerken bij verbouwingen voor, bij door buitenfirma's uitgevoerde werkzaamheden in het kader van groot onderhoud en onderhoud aan parkeerterreinen, rioleringen. Naast het uitvoeren van uiteenlopende opdrachten, zoals het vervangen van ruiten beheer je de werkvoorraad (installatiemateriaal, verbruiksartikelen, reservedelen) en van de eigen werkruimte en apparatuur.

Wie zijn wij? 

NH Amsterdam Centre heeft een rijke historie in de hospitality industrie in Amsterdam. Dit 4* hotel is gebouwd voor de olympische spelen in 1928 en heeft een klassieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School. NH Amsterdam Centre is gelegen in het culturele centrum van Amsterdam, tegenover het Leidseplein. Kortom, NH Amsterdam Centre ligt op een top locatie waar geen dag hetzelfde is!

Daarnaast is het hotel onderdeel van de NH Hotel Group; een keten die zich kenmerkt als “youngminded” en waarbij er talloze doorgroeimogelijkheden zijn!

Wie ben jij? 

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de reparaties in onze hotels, dan ben jij de Technische Dienst Stagiair(e) waar we naar zoeken. Daarnaast heb je aandacht voor detail en werk je zowel goed zelfstandig als in een team. Je bent gastgericht en collegiaal, maar voornamelijk stressbestendig en hebt een flexibele instelling qua werktijden en werkdruk. Ben jij minimaal 5 maanden beschikbaar en beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 315.- en woonvergoeding van €80.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Amsterdam Centre
Amsterdam
Maintenance