Stage Group & Conference Organizer

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Zodra het contract voor een groepsreservering, die door de Group Sales Executive is opgemaakt en getekend retour is ontvangen van de klant, neem jij als Stagiaire Group & Conference Organizer het stokje over. Jij fungeert vanaf dat moment als aanspreekpunt voor de klant voor NH Amsterdam Zuid. Als vertegenwoordiger/ster van dit hotel ben jij verantwoordelijk voor alle organisatorische en financiële afspraken. Vanaf het moment dat je je als contactpersoon hebt voorgesteld aan de klant, ben jij in charge van de organisatie en voortgang van de reservering en de duidelijke communicatie hiervan naar het hotel. Een belangrijk aspect van de functie is het maximaliseren van de omzet middels upselling en cross selling. Uiteraard ben je communicatief sterk waardoor jouw klanten, mede door jouw organisatietalent, met veel plezier en vertrouwen bij de NH Hotel Group blijven boeken.

Bijbehorende taken zijn:
- Het afhandelen van groepsreserveringen.
- Het opmaken en versturen van herziene bevestigingen, contracten en pro forma-facturen aangevuld met de benodigde bijlagen en documentatie.
- Het invoeren van alle details in het reserveringssysteem.
- Het maken van afwijkende afspraken in overleg met je direct leidinggevende, bijvoorbeeld kortingen en afwijkende voorwaarden.
- Het bewaken van de voortgang van de reservering waarbij je een dossier aanlegt en bijhoudt.
- Het toepassen van upselling & cross selling.
- Daarnaast draag je zorg voor een goede samenwerking voor zowel intern als met onze klanten en tussenrelaties. Je bent onderhandelingsvaardig en benadert de klant met overtuigingskracht. Je bent alert op signalen uit de markt en speelt commercieel in op de wensen van de klant.

Wie zijn wij? 

NH Amsterdam Zuid is een 4* hotel met 213 kamers en ligt om de hoek van het bruisende zakendistrict de Zuidas en het grootste openbare park van Amsterdam, het Amsterdamse Bos. Rij je de laan helemaal uit kom je terecht in trendy Amsterdam Zuid vol met winkels, restaurants en cafés. Het hotel ontvangt zowel zakelijke gasten als toeristen. Gedurende de week worden er zakelijke bijeenkomsten gehouden en wordt er ‘s avonds gedineerd in het a la carte restaurant. Gezien de ligging vlakbij de Zuidas, hebben onze vaste gasten hun plekje gevonden en voelen ze zich thuis in NH Amsterdam Zuid!

Wie ben jij? 

Vriendelijk, goed aan de telefoon, maar ook face to face het te woord staan van onze gasten en relaties in zowel Nederlands en Engels. Je volgt een MBO4/HBO opleiding en je bent per juni 2018 voor minimaal 5 maanden beschikbaar. Ben jij flexibel, goed in Engels en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit, reageer dan nu en kom te werken in een unieke ambiance waar heel veel te leren valt!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Amsterdam Zuid
Amsterdam
Food & Beverage