Apprentice Keuken

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

NH Naarden ligt midden in de mooie Hollandse streek Het Gooi, ook wel de tuin van Amsterdam genoemd. Deze buitengewone ligging is omgeven door zacht heuvelig groen landschap, waar je uitstekend kunt golfen, wandelen of fietsen. NH Naarden ligt dicht bij de snelweg de A1, zodat Amsterdam, Amersfoort en Utrecht in minder dan 30 minuten te bereiken zijn. Daarnaast ligt dit 4* hotel dicht bij de haven, het Gooimeer, de Naarder- golfbaan en bos. De oude vestingstad Naarden ligt op slechts 20 minuten lopen. NH Naarden beschikt over 128 kamers, een sfeervol restaurant, een klein fitnesscentrum met sauna en 18 vergaderzalen met uiteenlopende mogelijkheden, dit maakt dat geen dag hetzelfde is bij NH Naarden!

Tijdens deze stage ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van
keukenwerkzaamheden, onder supervisie van een ervaren kok. Het bereiden van gerechten/gerechtgedeelten uit halffabricaten en verse ingrediënten roulerend in groepen (parties) hoort hier ook bij. Voorbereiden van verse ingrediënten door o.a. wassen, snijden, voorkoken, mengen/roeren, pureren m.b.v. keukenapparatuur en het schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines, apparatuur en overige werkmaterialen zijn onderdeel van jou dagelijkse bezigheden.

Daarnaast zul je kennis opdoen over veiligheidsregels en hygiëne en attent zijn op de naleving van de gestelde regels betreffende bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Je draagt zorg voor het tot stand komen van de introductie van nieuwe concepten. De ideale kandidaat is dus vaardig met het omgaan met messen, bedienen van keukenapparatuur en doseren van ingrediënten tot zeer kleine hoeveelheden.

Wie ben jij? 

Je bent zowel goed zelfstandig als sterk in een team. Je hebt aandacht voor detail en kwaliteit en je bent gastgericht. Naast dat je collegiaal bent heb jij een flexibele instelling zowel qua werktijden en werkdruk en heb je een goede dosis stressbestendigheid. Streef jij altijd zelfontplooiing en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Je ontvangt een marktconform leerling vergoeding gebaseerd op jouw leeftijd. Daarnaast biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan apprentices;

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Naarden
Naarden
Kitchen