Stage Front office

Wat ga jij doen? 

Als Front Office Trainee ben jij het visitekaartje van het hotel. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig in- en uitchecken en voer je alle administratieve handelingen uit die noodzakelijk zijn om een Front Office in een hotel succesvol te managen. Je onderhoudt nauw contact met de gasten, beantwoord al hun vragen en verschaft ze van uiteenlopende informatie. Tevens leer je vaardigheden op het gebied van upselling en klachtenafhandeling.

Wie zijn wij? 

Wil jij werken in een dynamische omgeving midden in Amsterdam? Wil je betrokken worden bij het proces in de aanloop naar een re-branding en totale renovatie naar het NH Collection brand? Dan zijn we opzoek naar jou!

Het NH Carlton ligt in het centrum van Amsterdam en heeft 218 kamers. Het hotel is in 1926 gebouwd voor de Olympische spelen in 1928 en is gebouwd in de stijl van een school. De komende tijd staat voor NH Carlton, naast het runnen van een drukke operatie, in het teken van een totale re-branding. In 2018 zal NH Carlton zich aansluiten bij het NH Collection brand. De aantrekkelijkheid voor zowel zakelijke als leisure gasten maakt het hotel tot een dynamische en uitdagende werkomgeving. Beneden vind je een hippe pop-up burgerbar waar je de lekkerste burgers kan bestellen in een gezellige sfeer.

Wie ben jij? 

Heb jij een open persoonlijkheid? En haal jij energie uit het werken met (internationale) gasten? Ben je nauwkeurig, flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Carlton Amsterdam
Amsterdam
Frontdesk