Stage Allround Hotel Operations

Wat ga jij doen? 

Tijdens deze veelzijdige stage ben jij allround werkzaam in het hotel; een unieke kans om zeer brede hotelkennis en ervaring op te doen! Jij bent 3 dagen per week werkzaam bij de Front Office, één dag per week bij F&B en één dag per week als Manager on Duty.
De Front Office is het hart van het hotel; vanuit hier wordt alles geregeld voor onze gasten. Jij bent het aanspreekpunt voor de gasten en je assisteert ze bij uiteenlopende vragen en verzoeken. Bovendien leg je bij de Front Office de basis voor de communicatie met andere afdelingen en leer je hier meer over de administratieve werkprocessen. Als Manager on Duty ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende vragen/verzoeken van gasten en voor eventuele klachten.
Daarnaast ben je een deel van de week werkzaam in ons F&B team. Hier assisteer je in de bediening, onderhoud je nauw contact met onze gasten en bereid je restaurants/zalen voor op de komst van nieuwe gasten. Met jouw “frisse blik” word je uitgedaagd om altijd te zoeken naar verbeteringen.
Kortom; een uitdagende stageplaats op verschillende afdelingen, waar niet één dag hetzelfde is!

Wie zijn wij? 

NH Amersfoort heeft 114 kamers enligt op slechts vijf minuten lopen van het centrum van Amersfoort en het Centraal Station. Daarnaast ligt het congrescentrum De Rijtuigenloods op slechts vijf minuten rijden en dit maakt NH Amersfoort dan ook tot dé perfecte locatie voor zowel leisure- als zakelijke gasten. Het hotel heeft 7 vergaderruimtes, een chique en gezellige bar en een modern restaurant, restaurant Gusto.

Wie ben jij? 

Ben jij op zoek naar een stage waarbij je kennis maakt met alle afdelingen in het hotel? Heb jij een open persoonlijkheid en weet jij van aanpakken? Vind jij het leuk om nauw betrokken te zijn bij het verblijf van onze gasten, zowel bij check-in, bij het ontbijt, in het restaurant én weer tijdens het uitchecken? Ben je nauwkeurig, flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500.- biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Amersfoort
NH Amersfoort
Amersfoort
Management