Stage PR & Communicatie

Wat ga jij doen? 

Als stagiair PR & Communicatie ga je relevante en merkversterkende content creëren voor onze verschillende (online) mediakanalen, waaronder Social Media, verschillende interne nieuwsbrieven en persberichten. Je beoordeelt (internationale) aanvragen van pers en schakelt interne en externe partijen in voor de opvolging hiervan. Daarnaast zul je de publicaties die over NH Hotel Group, de merken en de hotels verzamelen en beheren. Als stagiair beheer je de PR-database met daarin perscontacten en houdt de content en het beeld onze merken en hotels up-to-date. Ook zul je deelnemen aan afdelingsoverleggen, je krijgt de kans om mee te gaan naar externe afspraken, en draait mee in (internationale) PR-projecten van NH Hotel Group, zoals de (her)opening van hotels en restaurants en diverse corporate PR-projecten.

Wie zijn wij? 

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met ongeveer 400 hotels in 30 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. De Nederlandse consument heeft NH Hotel Group voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’ bij de Zoover Awards 2016.
Het hoofdkantoor van de NH Hotel Group is gevestigd in Madrid. In Hoofddorp is het servicekantoor gevestigd voor de Business Unit Northern Europe. Vanuit dit kantoor zorgen we dat de hotels in deze Business Unit optimaal kunnen functioneren op het gebied van Purchasing, Sales, Marketing, HR en Finance. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Wil jij stage lopen op het hoofdkantoor van NH Hotel Group? Dat kan! Op de afdeling Marketing, Communicatie en E-Commerce voor de hotels in de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk & Afrika hebben wij plaats voor een Stagiair(e) PR & Communicatie (M/V) Hoofddorp

Wie ben jij? 

Voor de PR & Communicatie Stage zoeken wij een proactieve en resultaatgerichte media- of hotelschool student. Je hebt sterke affiniteit met PR & Communicatie en wil hier graag je vak van maken. Daarnaast heb je een bovengemiddelde beheersing van het Engels en Nederlands, zowel in woord als geschrift en kennis van en ervaring in het gebruiken en/of beheren van Social Media. Ervaring met content management en web based programma’s zoals Mailchimp en Hootsuite is een pré. Verder ben je een representatieve en gezellige collega met een sterke teamgeest. Ben je te typeren als enthousiast, leergierig, creatief en professioneel en je bent niet bang voor een hectische werkomgeving die snel verandert? Dan ben jij de PR & Communicatie Stagiair(e) naar wie wij op zoek zijn bij de NH Hotel Group!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
Central Services Hoofddorp
Hoofddorp
Marcom