Leerling Bediening

Wat ga jij doen? 

De leerling is verantwoordelijk voor het zelfstandig runnen van een a la carte sectie in het restaurant, hier valt onder: opnemen van het aperitief/upsellen, suggesties geven wijn/spijs, opnemen bestelling, serveren van drankjes en gerechten, presenteren van de rekening.

Ook zal de leerling, net zoals overige collega’s de functie van commis vervullen; het wegbrengen van gerechten van de pas naar tafel. Ook zal de leerling, net zoals andere collega’s ook banqueting gasten serveren. Als er een lunch of catering is, kan de leerling ook hier worden ingedeeld.

Uiteraard behoort ook mastiek maken en mise en place werkzaamheden tot het takenpakket. Hierbij valt te denken aan inruimen drankbestellingen, poleren glaswerk/bestek, aanvullen dagelijkse voorraad frisdrank/water/wijn, opdekken van de diverse ruimtes en uiteraard zorgen dat aan het einde van de avond het office/pantry netjes wordt achtergelaten.

Wie zijn wij? 

Restaurant d’Vijff Vlieghen is gevestigd in vijf 17e eeuwse panden aan het Spui, in het centrum van Amsterdam. Het restaurant is gedecoreerd met kunst en antiek uit de 17e, 18e en 19e eeuw. Het restaurant beschikt over 9 verschillende ruimtes welke voor zowel a la carte als voor banqueting diners gebruikt kunnen worden. De a la carte ruimtes bieden gezamenlijk plaats aan 140 gasten, de overige zalen kunnen ca 160 gasten plaatsen. Restaurant d’Vijff Vlieghen serveert Nederlands gerechten met een moderne twist. Veel van de gasten komen uit de 4 en 5 sterren hotels in Amsterdam. Een unieke werkomgeving in hartje Amsterdam!

Wie ben jij? 

De ideale kandidaat:
- Zowel goed zelfstandig als in een team kunnen werken
- Aandacht voor details
- Gastgericht en collegiaal
- Stressbestendig
- Flexibele instelling qua werktijden en werkdruk
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Je ontvangt een marktconform leerling vergoeding gebaseerd op jouw leeftijd. Daarnaast biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan apprentices;

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Christine van der Geest. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
Restaurant D'Vijff Vlieghen Amsterdam
Amsterdam
Food & Beverage