Stage Front Office

Wat ga jij doen? 

Als Front Office Trainee ben jij het visitekaartje van het hotel. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig in- en uitchecken en voer je alle administratieve handelingen uit die noodzakelijk zijn om een Front Office in een hotel succesvol te managen. Je onderhoudt nauw contact met de gasten, beantwoord al hun vragen en verschaft ze van uiteenlopende informatie. Tevens leer je vaardigheden op het gebied van upselling en klachtenafhandeling.
Kortom; een uitdagende stageplaats op een toplocatie in Den Haag, waar niet één dag hetzelfde is!

Wie zijn wij? 

NH Den Haag is gevestigd in het World Trade Centre in Den Haag en beschikt over ruim 200 hotelkamers met een panoramisch uitzicht over de stad. Het Hotel ligt op korte afstand van zowel de overheidsgebouwen als het zakendistrict. Daarnaast is het bruisende stadscentrum te bereiken in slechts 5 minuten met het openbaar vervoer. De capaciteit van de Meeting & Events zalen van dit 4* hotel is recentelijk uitgebreid waarmee het hotel de op één na grootste conferentielocatie van Den Haag is!
Voor ontbijt en lunch kun je bij NH Den Haag terecht bij het Verne Restaurant, hier worden heerlijke internationale gerechten geserveerd in een ontspannen en eigentijdse setting. Er is ook een sfeervolle bar en comfortabele lounge aanwezig.

Wie ben jij? 

Heb jij een open persoonlijkheid? En haal jij energie uit het werken met (internationale) gasten? Ben je nauwkeurig, flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]. t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de stage waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.
NH Den Haag
Den Haag
Frontdesk