Stage Front office

Wat ga jij doen? 

Als Front Office Trainee ben jij het visitekaartje van het hotel. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode ga je zelfstandig in- en uitchecken en voer je alle administratieve handelingen uit die noodzakelijk zijn om een Front Office in een hotel succesvol te managen. Je onderhoudt nauw contact met de gasten, beantwoord al hun vragen en verschaft ze van uiteenlopende informatie. Tevens leer je vaardigheden op het gebied van upselling en klachtenafhandeling.

Wie zijn wij? 

NH Collection Amsterdam Flower Market, voorheen bekend als NH Carlton Amsterdam, staat midden in het centrum van de stad, op amper een paar minuten lopen van alle grote attracties zoals de bloemenmarkt en het Rembrandtplein. Daarnaast ligt het ook dicht bij de winkelstraten en is het hotel binnen 15 minuten met de tram vanaf het centraal station te bereiken.
De 233 kamers zijn een echte weerspiegeling van de stad Amsterdam; industrieel, kosmopolitisch en divers. De kamers op de bovenste 3 verdiepingen zijn de perfecte plek voor een spectaculair uitzicht op de Dam en de Munttoren.
Het gebouw werd gebouwd in 1926 met de Olympische Spelen van 1928 in het vooruitzicht. Tot op heden is het één van de hoogste gebouwen in het historische centrum van Amsterdam. Binnen in het hotel zijn de services ongeëvenaard.

Wie ben jij? 

Heb jij een open persoonlijkheid? En haal jij energie uit het werken met (internationale) gasten? Ben je nauwkeurig, flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
Solliciteren 

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Wacht dan niet langer met solliciteren en stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Merredith Reingoud. Vergeet niet de stage en het hotel waar je voorkeur naar uitgaat te vermelden in de onderwerpregel.

NH Collection Amsterdam Flower Market
Amsterdam
Frontdesk