Stage F&B

Deze vacature is al ingevuld. Klik op 'home' voor het actuele overzicht.
Wat ga jij doen? 

Als F&B Trainee ben jij allround inzetbaar op onze F&B afdeling. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het bezorgen van een geweldige ervaring voor iedere hotelgast. Na een inwerkperiode werk je zelfstandig mee in één of meerdere van onze F&B Outlets. Je assisteert in de bediening en onderhoudt nauw contact met onze gasten, je bereidt de restaurants en/of zalen voor op de komst van gasten en je onderhoudt nauw contact met andere afdelingen; bijvoorbeeld met de keuken, de stewarding en de front office. Tevens zoek je, met jouw “frisse blik”, altijd naar verbeteringen.

Wie zijn wij? 

NH Den Haag is gevestigd in het World Trade Centre in Den Haag en beschikt over ruim 200 hotelkamers met een panoramisch uitzicht over de stad. Het Hotel ligt op korte afstand van zowel de overheidsgebouwen als het zakendistrict. Daarnaast is het bruisende stadscentrum te bereiken in slechts 5 minuten met het openbaar vervoer. De capaciteit van de Meeting & Events zalen van dit 4* hotel is recentelijk uitgebreid waarmee het hotel de op één na grootste conferentielocatie van Den Haag is!
Voor ontbijt en lunch kun je bij NH Den Haag terecht bij het Verne Restaurant, hier worden heerlijke internationale gerechten geserveerd in een ontspannen en eigentijdse setting. Er is ook een sfeervolle bar en comfortabele lounge aanwezig

Wie ben jij? 

Weet jij van aanpakken en beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid? Heb je oog voor detail, ben je flexibel en beschik je over een perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Streef jij altijd naar perfecte service en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat wij jou bieden 

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden!

Naast de bruto stagevergoeding van € 500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires:

  • Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd!
  • NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden
  • Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden!
NH Den Haag
Den Haag
Food & Beverage