Stageprogramma

NH Hotel Group is een internationale hotelketen met meer dan 375 hotels wereldwijd in 28 landen. Binnen de Group onderscheiden we vier merken: de 3- en 4-sterren NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, onze nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts.

Zowel in de hotels als in onze overkoepelende kantoren werken wij veel met studenten in allerlei richtingen. We bieden je de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen in een dynamische en professionele omgeving. De collegiale sfeer zorgt voor de juiste energieen stage lopen bij NH Hotel group geeft je perspectieven voor de toekomst.

Stagiaires bij NH Hotel Group hebben een enthousiaste persoonlijkheid en zijn flexibel in de breedste zin van het woord (geen 9-5 mentaliteit en ook inzetbaar in de weekenden). Verder is een stagiair servicegericht en heeft hij/zij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Wij zeggen wel eens dat NH staat voor Natural Host, de gastvrijheid neemt in alle functies bij NH Hotel Group een belangrijke plaats in. Ook zijn de studenten goed in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken.

Voor NH Hotel Group is de samenwerking met studenten van groot belang.  De studenten zijn onze toekomstige  medewerkers en we willen ze graag gedurende de stageperiode laten ontdekken wat de mogelijkheden zijn in de branche en binnen NH Hotel Group.